Geezer Butler iz Black Sabbatha objavio datum izlaska autobiografije

‘Into the Void’ izlazi 6. lipnja.

Geezer Butler (foto: Stefan Brending/Wikipedia)

Geezer Butler, legendarni basist Black Sabbatha, odredio je datum izlaska svojih memoara “Into The Void”.

Knjiga će će pratiti njegov osobni i profesionalni život kao osnivača benda Black Sabbath, a bit će objavljena ove godine, 6. lipnja 2023., što je Butler opisao na Instagramu kao “6/6/6” jer je “2×3=6”.

Butler je napisao: “Nakon što sam cijeli život stvarao uspomene, napokon sam odlučio staviti ih na papir. Opis mog života (do sada) bit će objavljen 6/6/23. Iako nisam namjerno odabrao taj datum, odgovara mi.”

U knjizi, nazvanoj “Into The Void: From Birth To Black Sabbath”, Butler će opisati početke benda Black Sabbath kao blues kvarteta, promjene postave i interne borbe, kao i njihov međunarodni uspjeh s Ozzyjem Osbourneom, Tonyjem Iommijem i Billom Wardom. Knjiga će sadržavati i 30 fotografija iz Butlerove osobne kolekcije, od kojih neke nisu nikad prije objavljene.

Ovo je treći autobiografija nekog od članova originalne postave benda Black Sabbath, nakon one Ozzyja Osbournea “I Am Ozzy” iz 2009. godine i “Iron Man: My Journey through Heaven and Hell with Black Sabbath” Tonyja Iommija objavljene 2011. godine. Ronnie James Dio, koji je prvi put pjevao u bendu benda između 1979. i 1982. godine, napisao je knjigu “Rainbow in the Dark: The Autobiography” objavljenu nakon njegove smrti 2021. godine.

Butler je prvu verziju knjige završio u travnju prošle godine, a vijest o njezinom izdavanju prvi je put objavljena u ožujku 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Geezer Butler (@geezerbutler)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X