George R.R. Martin objavio naslov prequela ‘Game of Thrones’, Naomi Watts prva članica glumačke postave

Snimanje započinje sljedeće godine.

  • 6
    Shares
Naomi Watts i George R. R. Martin (izvor: Wikipedia)

George R.R. Martin otkrio je naslov nove HBO-ove serije, prequela “Game of Thrones”, a nedugo zatim potvrđeno je da je prva članica glumačke postave nove serije australska glumica Naomi Watts. Wattsova je, podsjećamo, bila nominirana za Oscara za uloge u filmovima “21 Grams” i “The Impossible”.

Kako izvještava Entertainment Weekly, Watt će tumačiti “karizmatičnog člana višeg društva koji skriva mračnu tajnu”. Adaptaciju prequela piše Jane Goldman, najpoznatija po scenariju za “X-Men: First Class”, uz superviziju, naravno, Georgea R.R. Martina.

Martin je potvrdio da će prequel “Game of Thrones” ponijeti ime “The Long Night”. U svojoj objavi na Twitteru napisao je: “U tijeku je casting za seriju THE LONG NIGHT, prvog od nasljednika GAME OF THRONES koje ćemo snimiti. HBO je upravo objavio prvu članicu glumačke postave: NAOMI WATTS stiže kao jedna od naših zvijezda.”

Iako debelo nedostaje pojedinosti o projektu, a producenti i autori fabulu skrivaju kao zmija noge, poznato je da će se radnja serija odvijati tisuću godina prije događanja u GoT-u i pratiti će kronologiju “spuštanja iz zlatnog Doba heroja u najmračnije sate Westerosa”.

Snimanje serije započinje sljedeće godine, a emitiranje će početi otprilike godinu dana nakon završetka “Game of Thronesa”. Podsjećamo, osma i posljednja sezona GoT-a trebala bi se početi prikazivati 21. travnja naredne godine.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X