Gitarist Pearl Jama dao na aukciju Flying V s potpisima svih članova

Mike McCready, gitarist grupe Pearl Jam dao je na aukciju Gibson električnu gitaru Flying V Faded Cherry potpisanu od strane svih pet članova Pearl Jama. Postignuti iznos bit će uplaćen za CCFA Team Challenge (ccteamchallenge.org), odnosno za pomoć ljudima oboljelima od kronove bolesti u organiziranju sportskih aktivnosti u suradnji s Wishlist fondacijom.

Mike McCready s Gibsonom Flying V modelom (Foto: Ebay.com)

The Wishlist fondacija je neprofitna organizacija obožavatelja Pearl Jama posvećena pružanju potpore s karitativnim i filantropskim ciljevima. Pearl Jam kroz fondaciju poručuju: Naša misija je iskoristiti kolektivne sposobnosti Pearl Jam obožavatelja u svijetu. Kao grupa možemo učiniti puno više, nego kao pojedinci. Uz vašu pomoć možemo raditi zajednički za dobrobit onih koje pomažemo.

Gibson Flying V Faded Cherry gitara bez potpisa vrijedi 1.299 američkih dolara, a na aukciji  na Ebay.com-u je u trenutku objave ove vijesti postigla cijenu od 6.800 američkih dolara. Pa ako ste fan, uz to još i dobrostojeći fan, eto prilike…

Potpisi svih članova Pearl Jama (Foto: Ebay.com)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X