Glam rock ikone Mötley Crüe u stripu

Strip na više od stotinu stranica razotkriva bend kao specijalne vladine tajne agente koji u tajnosti rješavaju probleme od svjetske važnosti.

Motley Crue

Nakon stripa o Doorsima i albumu “Morrison Hotel” te stripa nadahnutog albumom “Screaming for Vengeance” Judas Priesta, Rockmark predstavlja novo izdanje, “Mötley Crüe – The Dirt: Declassified”.

Američki glam rockeri Mötley Crüe proslavili su se početkom ’80-ih, a dosad su prodali više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee i Mick Mars dobro su poznata imena, no Leah Moore svojim stripom stavlja ih u novu perspektivu: što ako samo mislite da znate priču o bendu?

“The Dirt: Declassified” na više od stotinu stranica razotkriva bend kao specijalne vladine tajne agente koji u tajnosti rješavaju probleme od svjetske važnosti. Okosnica priče je neobična bolest koja zahvaća mlade diljem svijeta pretvarajući ih praktički u zombije, pa Mötley Crüe moraju ponovno poći na turneju kako bi doznali što se zbiva.

Retrospektiva otkriva i da su Neil, Sixx, Lee i Mars imali svoje prste u velikim povijesnim događajima, od rušenja Berlinskog zida do pomaganja Billu Gatesu u nastanku interneta, te podsjeća na ključne biografske trenutke benda.

Cijena stripa je 17,90 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X