Glumci se pridružuju scenaristima u štrajku, odgođena produkcija brojnih hitova

Između ostalih u pitanji su novi nastavci serijala ‘Deadpool’, ‘Mission: Impossible’ i ‘Venom’.

Deadpool 3 (foto: Marvel Studios)

Diljem svijeta gasi se produkcija na holivudskim hitovima. Marvelov “Deadpool 3”, nastavak “Gladijatora” Ridleyja Scotta i osmi “Mission: Impossible” su među projektima na čekanju jer počinje štrajk glumaca.

Obustava stupa na snagu dva mjeseca nakon što je štrajk scenarista ugrozio televiziju i odgodio prikazivanje više naslova. Sada i filmska industrija dolazi do zastoja, iako se studiji trude izići s onim što su već snimili dok rade planove za nastavak produkcije u budućnosti.

Studiji su dugo znali da postoji mogućnost štrajka, a neki su filmovi imali planove za nepredviđene situacije u slučaju štrajka. Jedan producentski izvor navodi da su za film prvo snimili sve scene s ključnim glumcem za kojeg su znali da neće biti dostupan na jesen zbog obveze vezane uz seriju, nakon što se okončana potencijalni štrajk.

Jedno područje na kojem se potencijalno može nastaviti s radom je animacija, posebno za projekte koji će se pokrenuti 2025. i kasnije. Kao što je uobičajena praksa, animatori bi mogli pozvati ljude u svom studiju da privremeno snimaju glasove o nadolazećim projektima kako bi pomogli u započinjanju posla, a da glumci u štrajku kasnije snime svoje rečenice.

Ipak, vjerojatnije je da će animirani filmovi koji bi trebali biti objavljeni 2024. biti u fazi produkcije u kojoj će biti potrebni glumci za snimanje konačnog dijaloga. Među njima su “Kung Fu Panda 4” (8. ožujka), “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” 29. ožujka (iako je tu već bilo vjerojatno da će se termin promijeniti, čak i prije štrajka), “Despicable Me 4” (3. srpnja) i “Transformers One” (13. rujna).

Uz navedene filmove, The Hollywood Reporter javlja da je obustavljena produkcija Disneyjevog “Lilo & Stitch”, a spominju se i naslovi kao što su “Wicked”, “Juror #2” Clinta Eastwooda i “Mortal Kombat”, iako za njih još nema službene potvrde.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X