God Is An Astronaut prvi headliner 5. Impulse Festivala u Rijeci

5. izdanja Impulse Festivala održati će se u Rijeci od 13. 10. do 10. 11. 2018. godine.

God Is An Astronaut

Otkad je formiran, prije 16 godina, bend God Is An Astronaut se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, koji uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama. Svako od njihovih prethodnih izdanja pružalo je pravo sonično putovanje, pa tako i deveti po redu, album ”Epitaph” (izdan u travnju ove godine za Napalm Records), donosi svježinu i napredak, istodobno ostajući dosljedan svojim korijenima.

U sklopu svoje nadolazeće europske turneje po prvi put dolaze i do Rijeke, na svoj jedini ovogodišnji koncert u Hrvatskoj.

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 24. lipnja po cijeni od 85 kuna. U pretprodaji, od 25. lipnja do 12. listopada cijena ulaznice iznosi 110 kuna dok se na dan koncerta penje na 130 kuna.

Prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka i sustav Entrio: https://www.entrio.hr/event/god-is-astronaut-na-impulse-festivalu-5226.

Impulse je klupski festival koji spaja niz riječkih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će biti posvuda od 13. listopada do 10. studenog 2018. u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X