Green Day najavili novi album ‘Father of All Motherfuckers’, naslov se dakako odnosi na Trumpa

Najava za trinaesti studijski album dolazi uz najavu velike zajedničke turneje s grupama Weezer i Fall Out Boy.

Green Day ‘Father of All Motherfuckers’

Green Day su najavili novi album pod nazivom “Father of All Motherfuckers” za 7. veljače 2020. (Reprise / Warner Records). Najava albuma podudara se s vijestima o velikoj „Hella Mega Tour“ benda s grupama Fall Out Boy i Weezer.

U razgovoru sa Zaneom Loweom na Beats 1, Billie Joe Armstrong iz Green Daya otkrio je da “Father of All Motherfuckers” ima svega 10 pjesama. “To je samo 26 minuta, tako da je ovo najkraći zapis koji smo napravili od “Dookie ili “Insomnia”, primijetio je.

Armstrong je nastavio govoriti o tome kako se lirski odnosi na post-American Idiot svijet: “Ima puno depresije, ali sa smislom za humor. Ali također, nekako na način na koji svijet trenutno funkcionira, gdje je sve… Živimo u vremenu potpunog kaosa – ili smo oduvijek bili, ali sada je to povezano s Trumpom. Tako da samo pokušava odražavati što se događa. I nije baš pisanje političkih pjesama, već samo pisanje stvari, samo sranje koje viđate svaki dan. “American Idiot” su bili dobri stari dani. Sjećaš se kad smo upravo imali dva rata?”

Pored novog LP-a i „Hella Mega Tour“, Green Day su zakazali i turneje u Aziji, Rusiji i Europi.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X