Greta Van Fleet objaviti će novi studijski album do kraja godine

Podsjećamo, bend je u listopadu izbacio svoj debitantski LP ‘Anthem Of The Peaceful Army’.

  • 9
    Shares
Greta Van Fleet (Foto: Wikipedia)

Nova američka rock senzacija, čini se, ne misli spavati na lovorikama. Nakon prvog albuma koji je podijelio kritiku, i od kojeg se, možda nešto više očekivalo, “Greta” do kraja godine hoće isporučiti novo studijsko izdanje. Vijesti je potvrdio basist benda, jedan od braće, Sam Kiszka.

U intervjuu za Heavy Mag, Kiszka je otkrio: “Razgovarali smo i zaključili da trebamo izbaciti novu ploču što je prije moguće. Tako da definitivno možete očekivati novi album do kraja 2019. Vrlo sam uzbuđen oko toga. Nastojimo ne promišljati stvari previše jer je moguće da ga premislimo, da postane neprirodan, vrlo se lako uhvatiti u tu mrežu. Praviti ćemo muziku koju želimo čuti i nastaviti ćemo rasti muzički”, poručio je.

Bend se, inače, nalazi na svojoj prvoj turneji po Australiji, a Kiszka oktriva kako svjetska turneja utječe na budući zvuk “Grete”.

“Obilazeći svijet, vidjevši Japan, Australiju, stječući nova iskustva, nove zvukove, sve to stavlja svoj print na ploču. Ovo sve samo napaljuje našu kreativnost jer imamo prilike vidjeti stvari koje nikada nismo vidjeli. Ovo je prekrasan život”, zaključuje Kiszka.

Nikakvih informacija o novoj ploči, osim plana, još nema. No, ne sumnjamo da će nakon Kiszkinog intervjua informacije početi curiti na sve strane.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X