Grupa Embassy 516 objavila debi album

Geenger Records je objavljio prvi službeni album dubrovačke grupe Embassy 516 Riječ je o izdanju ‘Surveillance of The Environment’ koje donosi 12 ujednačenih skladbi koje tvore konceptualnu cjelinu. Ovaj dream pop / shoegaze kolektiv kroz svoje tekstove i glazbu izražava socijalnu osviještenost, te progovara iz uloge čovjeka koji promatra svijet znatiželjnim očima.

Embassy 516 - Surveillance Of The Enviroment

Na albumu je rađeno posljednjih godinu dana u Kramasonik studiju s producentom Hrvojem Nikšićem, a samo postojanje banda i vrijeme u kojemu su nastajale pjesme s albuma je još od davne 2006. godine. Embassy 516 hrabro i bez imalo kompromisa nastupaju sa svojim debi album, te na scenu unose dašak nemirnog alter – rocka na koji publika ovih prostora nije navikla.

Simbolično, 16.05.2012. je bio jedini logični datum za odabir release datea. Surveillance of The Environment je pred Vama i vodi vas na putovanje kroz 12 pjesama.

Saznajte više: Intervju s Embassy 516

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X