Grupa Jall aux yeux zajedno sa Sašom Antićem i migrantima izvodi ‘Migrantsku internacionalu’

Bihaćki bend Jall aux yeux je u pjesmi Adieu okupio vrlo šaroliko društvo. Bišćani zajedno sa Mirzahom iz Toulona, Sašom Antićem (TBF) iz Splita i migrantima koji se trenutno nalaze u Bihaću sviraju i pjevaju ‘Migrantsku internacionalu’, pjesmu koja se pored univerzalne poruke o odlasku (uglazbljena je pjesma Adieu francuskog pjesnika Alfred de Musset – a) dotiče i migrantske krize koja je zadesila i Bihać.

Jall Aux Yeux – Adieu

“Saša Antić je zbog cjelokupne situacije oko migranata i paranoje koja se počela širiti odlučio dati ljudski glas jednom od njih (…Pa čovječe nisam ja tamo neki tat, ‘ko da ću ne daj Bože krast il djecu klat, pa nisam ja zvijer, od zvjeri bježim da preživim i samo tražim mir). Pjesmu smo snimali na više lokacija a miks i mastering je napravio Nemdžad Alić (Studio Amadeus Bihać). Za spot su korišteni kadrovi migranata iz Bihaća i Velike Kladuše koje nam je ustupio naš prijatelj, kamerman Džemal Ćatić. Po drugi put montažu za spot nam je napravio naš prijatelj Elvir Hadžić. Obojici veliko hvala za pomoć koju nam pružaju”, poručuju iz grupe Jall aux yeux.

Jall Aux Yeux – Adieu

Poslušajte i pogledajte pjesmu “Adieu”:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X