Grupa Joker Out objavila duet s Elvisom Costellom

Jedna od najsjanijih regionalnih zvijezda Sea Stara, prvo ime slovenske scene, grupa Joker Out objavila je svoj dugonajavljivani singl ‘New Wave’, duet s rock ikonom Elvisom Costellom.

Joker Out (foto: Universal Music Serbia)

Veliki Elvis Costello pridružio se trenutno najaktualnijem slovenskom bendu Joker Out kako bi predstavili singl „New Wave“. Bojanovi i Elvisovi vokali su se savršeno uklopili u ovoj moćnoj himni koja poziva na pozitivne promjene u društvu, a objavljen je i prateći videospot koji je snimljen u dvije države, na potpuno različitim kontinentima. Gospodin Costello je svoje scene snimio u Americi, dok su Džokeri svoje snimili u Liverpoolu – Elvisovom rodnom gradu i gradu domaćinu ovogodišnjeg izdanja Pjesma Eurovizije na kojem će bend pjesmom „Carpe Diem“ predstavljati Sloveniju.

„NewWave“ je napisana 2022. godine, u vrijeme kada su šume kraške regije u Sloveniji bila zahvaćene požarima. Činilo se kao da samo loše vijesti i negativa okružuju naše živote. „New Wave“ nas poziva da pogledamo svijet u kojem živimo i da ga počnemo cijeniti do kraja, jer trenutno izgleda kao da ga svakim danom sve više i više degradiramo. jPesma se obraća svima koji se osećaju kao da pripadaju generaciji koja je spremna da pokrene pozitivne promene u društvu“, izjavili su članovi sastava Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček i Nace Jordan.

Elvis Costello se prvi put upoznao s bendom i njihovom glazbom 2019. godine kada su objavili singl pod nazivom „Gola“. Pjesmu mu je pustio kum bliskog prijatelja sastava, koji je ujedno i jedan od njegovih najdražih prijatelja. Momci i njihova glazba su mu se odmah dopali, a pogotovo pjesma „Novi val“. Elvis je toliko bio inspiriran ovom skladbom da je predložio da za nju napiše tekst na engleskom, a kasnije je poželio da je Bojan i on otpevaju kao duet. Svoje vokale je snimio u New Yorku i poslao ih u Ljubljanu na mix i master i na taj način je nastala ova fenomenalna suradnja.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna dovodi superjak lineup koji će se odvijati na četiri pozornice – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Grupa Joker Out neposredno nakon nastupa na Pjesmu Eurovizije dolazi u Umag na Sea Star festival gdje će svirati prvi dan, u petak 19. svibnja. Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmakera Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Welcome party 18. i Closing party 21. svibnja, uz slobodan ulaz, svojim će DJ nastupima obilježiti SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. i Marin Biočić.

U prodaji je ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 44 eura. Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 eura i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Krenula je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno!

Sve skupa je dostupno na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X