Grupa Lika Kolorado objavila album ‘Smiješ zaurlat’

Lika Kolorado su Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

  • 3
    Shares
Lika Kolorado ‘Smiješ zaurlat’

“Album je čišćenje prašine pod tepihom, svega što si bacao pod sofu blefirajući da ćeš jedan dan počistiti. I onda sve što te muči postanu pjesme, jedan dan, ili malo po malo. Ne zanimaju nas površnosti, nego upravo crno pod noktom, saft svih demona s kojima šećeš. To su te neke mantre na loše dane; biti ćeš bolja pjesma no što si tjedan, bolja pjesma no što si osoba, bolja pjesma nego stid. Uglavnom, pišemo da podijelimo; muči te ovo? Kul, mene isto. Što ćemo s tim? Idemo pjevati, možda prođe.”.Filip Riđički (Lika Kolorado).

Album je snimljen u zagrebačkom Morris studiju i Kod Markija, a za miks i mastering su zaslužni Nikola Vranjković i Dejan Lalić Lale, Ivan Petrović (“Sigurno”) te Mark Mrakovčić (“Smiješ zaurlat” i “Kralj”).

Lika Kolorado osnovani su 2016. godine i već na samim počecima privukli su pažnju na svirkama po festivalima i klubovima diljem Hrvatske. Pobjedili su na HaGeef-u, najvećem i najdugovječnijem nacionalnom demo festivalu, takođe ušli u finale Karlovačko RockOff-a.

U petak, 9. ožujka Lika Kolorado u KSET-u predstavlja svoj debitantski album “Smiješ zaurlat”.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji mogu se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 30 kuna.

Popis pjesama:

1. Gas
2. Sretna stvar
3. Sigurno
4. Glad
5. Kralj
6. Samuraj
7. Smiješ zaurlat
8. Sanjao sam te
9. Jelda, jelda
10. Miris auta moje majke

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X