Grupa Rezerve uz video spot ‘Tvoja ljubav’ objavila album ‘Sedmo nebo’

Za ovaj album Rezerve su odlučile zbiti redove i nakon godina života u odvojenim gradovima, svi su napokon na okupu i dišu kao jedno u Makarskoj.

Rezerve ‘Sedmo nebo’

Rezerve se vraćaju na glazbeni teren s novim albumom naziva “Sedmo Nebo”. Za taj trenutak makarska grupa odabrala je nastpni singl “Tvoja ljubav” za koju je snimljen i video spot u režiji filmskog redatelja Milana Latkovića. I ovaj, kao i prošli spotovi pod njegovom palicom, iz glazbene kreacije pjesme se pretvori u pravo malo filmsko ostvarenje.

Grupa je dosad novi album najavljivala singlovima “Sve u sol”, “Podstanar”, “Chayenne”, a ova uigrana rock četvorka donosi glazbeni koktel kroz 10 novih pjesama koje potpisuju svi članovi benda.

Cover za album, koji se konceptualno i estetski nastavlja na covere za EP “Evo Rezerve” i njihov album “Ravno u zamku”, radio je umjetnik Duje Medić.

Dok su na prošlom albumu dio materijala snimili u svom studiju Dr. BRE u Tučepima, a dio u RSL-u u Novom Mestu, ovog puta su snimanje kompletnog materijala odlučili odraditi u Tučepima, dok je miks i snimanje albuma uradio Tomislav Miladinović, ujedno i bubnjar Rezervi.

Mastering albuma su prepustili dugogodišnjem prijatelju i suradniku, nagrađivanom i poznatom producentu Pavlu Miholjeviću koji se Rezervama pridružuje prvi put nakon njihovog nastupnog EP izdanja “Evo Rezerve”. Što se gostiju na albumu tiče valja svakako istaknuti Johna iz grupe M.O.R.T. koji gostuje u pjesmu “Rudnik”, a kao gost tu je i multiinstrumentalist Danko Krznarić koji je ostvario brojne glazbene suradnje na sceni, a trenutno dijeli pozornicu s Milom Kekinom i Songkillersima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X