Grupa Ti, ja i moja mama novim singlom najavljuje album prvijenac

Nakon debitantskog EP-a ‘Gurni me u valove’, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja treći najavni singl s albuma ‘Teška kao dno’, čiji se izlazak očekuje do kraja 2018. godine.

  • 3
    Shares
Ti, ja i moja mama ‘Voljeti te’

“Pjesma “Voljeti te” govori o strahu i riziku u ljubavi. Voljeti znači jednostavno voljeti, riskirati i davati se. Prerasti sebe.” – kaže Ana Opalić, jedna od autorica pjesme koju prati i video spot za koji su cure iz benda odabrale slobodno penjanje kao metaforu osobnog rasta kroz ljubav.

Radnja video spota se smjestila na obroncima Kalnika, a glavnu ulogu penjačice igrala je Doris Defar. Za dron je bio zadužen Vjekoslav Palinić, dok je kameru i montažu standardno odradila Ana Opalić, koja o videu kaže: “Spot je dobio dodatni vizualni pečat projiciranjem na kožu čime se u priču uvodi “druga osoba”. Na kraju spota dvije se slike razotkrivaju i spajaju. Baš kao u ljubavi.”

Ti, ja i moja mama je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).

Pjesma je snimljena u Funhouse studiju u Zagrebu, miks je napravio Dražen Gavrilović iz studija Pod.room, a za mastering je zaslužan Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Sandra Sobočanec, Dražen Gavrilović i Berko Muratović, glazbu je uz Sandru radila i Ana Opalić, koja je napisala i tekst, dok je na aranžmanu radio cijeli bend.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh