Grupa Ti, ja i moja mama novim singlom najavljuje album prvijenac

Nakon debitantskog EP-a ‘Gurni me u valove’, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja treći najavni singl s albuma ‘Teška kao dno’, čiji se izlazak očekuje do kraja 2018. godine.

Ti, ja i moja mama ‘Voljeti te’

“Pjesma “Voljeti te” govori o strahu i riziku u ljubavi. Voljeti znači jednostavno voljeti, riskirati i davati se. Prerasti sebe.” – kaže Ana Opalić, jedna od autorica pjesme koju prati i video spot za koji su cure iz benda odabrale slobodno penjanje kao metaforu osobnog rasta kroz ljubav.

Radnja video spota se smjestila na obroncima Kalnika, a glavnu ulogu penjačice igrala je Doris Defar. Za dron je bio zadužen Vjekoslav Palinić, dok je kameru i montažu standardno odradila Ana Opalić, koja o videu kaže: “Spot je dobio dodatni vizualni pečat projiciranjem na kožu čime se u priču uvodi “druga osoba”. Na kraju spota dvije se slike razotkrivaju i spajaju. Baš kao u ljubavi.”

Ti, ja i moja mama je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).

Pjesma je snimljena u Funhouse studiju u Zagrebu, miks je napravio Dražen Gavrilović iz studija Pod.room, a za mastering je zaslužan Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Sandra Sobočanec, Dražen Gavrilović i Berko Muratović, glazbu je uz Sandru radila i Ana Opalić, koja je napisala i tekst, dok je na aranžmanu radio cijeli bend.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X