Hakuna Matata, bend Krešimira Mišaka, objavio novi album ‘Žumberačka brda’

Nakon singlova ‘Downtown Boogie’ i ‘Maestral (Odisejeva pjesma)’, kojima su prekinuli četverogodišnju diskografsku pauzu, zagrebački sastav Hakuna Matata objavljuje novi studijski album ‘Žumberačka brda’.

Hakuna Matata ‘Žumberačka brda’

Čitav materijal odsvirala je četvorka: Goran Markić (bubnjevi), Danko Stefanović (bas), Maro Market (električni klavir) i Krešimir Mišak (vokal i gitara), a sve se to zbivalo uživo početkom srpnja 2020. u studiju Šišmiš. Kao i prethodne albume, i ovoga je snimao i producirao Zoran Švigir Švigi. Naslovnicu albuma osmislio je akademski slikar Martin Hrastić, a osim na CD-u, album Žumberačka brda u svibnju izlazi i na vinilu, na sveopću radost ljubitelja ploča.

Hakuna Matata zagrebački je rock sastav nastao 2000. godine. Svojim osebujnim glazbenim stilom i društveno angažiranim tekstovima privlače brojne ljubitelje dobre glazbe, a tijekom dugogodišnjeg djelovanja bilježe suradnje s renomiranim umjetnicima poput Zorana Predina, Darka Rundeka, Krešimira Blaževića, Davorina Bogovića i drugih.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X