Harp Explosion ima novi singl ‘Brand New Organ’

Vinkovački one man band Harp Explosion, iza kojeg stoji usnoharmonikaš Igor Djeke (Disciplin A Kitschme, Kojoti), novim singlom najavljuje sukcesivno objavljivanje novog albuma.

Harp Explosion (Foto: Milan Milutinović)

Igor Djeke iz Vinkovaca nam se u novoj 2018. godini javlja novim singlom kojim najavljuje i novi album. Novi album planira postepeno snimati tijekom 2018. godine. Zadnji Harp Explosion album “5 Years Later” objavljen 2014. godine imao je odlične kritike, a na njemu su gostovali domaći i inozemni glazbenici, te neki od glazbenika sa svjetske one man band scene. Dvije pjesme s istog albuma objavljene su i na vinilu za nezavisnu izdavačku kuću Noisegames Records iz Švicarske.

Novi singl nosi naziv “Brand New Organ” i donosi novi zvuk koji će biti zastupljen i na nekim drugim pjesmama nadolazećeg albuma. Novih instrumenata i gostovanja za sada nema, tako da je i dalje to usna harmonika provučena kroz efekte uz prigodni ritam u već prepoznatljivom dirty garage blues harmonica looping stilu. Harp Explosion i dalje radi po principu DIY, tako da pisanje, aranžiranje, snimanje, produkciju, slaganje pratećeg videa i sve drugo potpisuje Igor Djeke.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X