Harvey Weinstein u razgovoru s Piersom Morganom: Vjerujem da će mi Hollywood oprostiti

Piers Morgan intervjuirao je osramoćenog holivudskog mogula Harveya Weinsteina.

Harvey Weinstein (izvor: screenshot YouTube)

Weinstein, trenutačno na liječenju ovisnosti o seksu u jednoj klinici u Arizoni,”vjeruje da će mu Hollywood, s vremenom, oprostiti”.

Podsjetimo, protiv Weinsteina je podnesen serijski niz prijava za silovanja i seksualna zlostavljanja.

Sada je Morgan za magazin GQ izjavio da je s Weinsteinom pričao sat vremena telefonski.

“S Weinsteinom sam razgovarao oko sat vremena preko telefona. On je trenutačno na liječenju u jednoj klinici u Arizoni. Weinstein je, ustvari, fascinantan karakter – apokaliptični simptom čitave te stvari – audicijskih kauča konačno iznijetih pred sud javnosti.”

“Ja ne mogu reproducirati jednaku količinu šoka recentnim događajima, kao neki ljudi u Hollywoodu”, govori Morgan. “Audicijski kauči su to otkako postoji Hollywood, oni su, naprosto, dio postavljenog sistema. Hollywood je moralna jama od dvadesetih godina naovamo i sada je Weinstein jedini zločinac? Ma dajte. Pogledajte slučaj Mela Gibsona, Harvey vjeruje da će mu Hollywood naposljetku oprostiti”.

Podsjetimo, Gibson je bijes holivudske i šire javnosti izazvao nakon antisemitskog ispada 2006. godine kada je, nakon vožnje u pijanom stanju, izvrijeđao policijske službenike koji su ga priveli. U međuvremenu ga je Hollywood primio natrag u svoje jato pa je, na prošlogodišnjim Oscarima, i nominiran u kategoriji najboljeg redatelja za svoj povratnički film “Hacksaw Ridge”.

Weinstein je u listopadu prošle godine otpušten iz vlastite produkcijske kompanije nakon što je suočen s rečenim optužbama za silovanja i seksualna zlostavljanja. Tada je “nedvosmisleno zanijekao sve optužbe” stavljene na teret, a koje nadležne službe još uvijek istražuju. Njegova je kompanija, u međuvremenu, podnijela zahtjev za stečaj.

U službenom priopćenju javnosti tada su napisali: ‘Harvey Weinstein koristio je službene sporazume o neotkrivanju podataka kao tajno oružje pri zataškavanju svojih optužitelja.’

Za sada, još nije poznato putem kojeg medija Morgan namjerava objaviti svoj razgovor s Weinsteinom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X