Hellfest najveći ikad- festival udvostručio ponudu u 2022. godini

Prije par dana službeno je najavljeno: Hellfest će za 2022. udvostručiti ponudu, uz ponudu od 3 dana koja je trebala biti u 2020.g. (90% bandova koji su za tada bili najavljeni dolaze u 2022.g.) dodan je i drugi vikend – 4 dana metala/punka/hardcore i svih oblika ‘ekstremne’ glazbe.

Hellfest 2022.

Znači, od 17. do 19. lipnja, zatim od 23. do 26. lipnja 2022.g. tijekom punih seda dana nastupiti će preko 350 bandova! Kad se uzmu i imena bandova možemo slobodno potvrditi -nešto što nikada nije napravljeno u Francuskoj, Europi ili u svijetu! Usudili bi se čak i reći najveći festival “ekstremne” glazbe ikada…

Nevjerojatno, ali Metallica tek sada prvi puta dolazi na Hellfest. Isto tako Guns N’ Roses po prvi puta u originalnoj postavi – Axl Rose, Slash i Duff McKagan. Osim njih hrpetina legendi: Deep Purple, Judas Priest, Alice Cooper, Scorpions, Whitesnake, a tu su i oni nešto “mlađi”: Deftones, Megadeth, Faith No More, Dropkick Murphys, Helloween, Runing Wild, Avenged Sevenfold, Bring Me The Horizon, Nightwish, Airbourne, The Offspring, Jinjer, Ugly kod Joe, Down, Kreator itd, itd… Svi oni će svirati na 2 glavna stagea, ali pored njih tu su još 4 manja stagea – Warzone, Valley, Altar i Temple.

Posebno zanimljiv će biti Warzone stage koji će okupiti veliku većinu punk rock i hard core bandova poput: Suicidal Tendencies, Powerflo, Slapshot, Cro-Mags, Dog Eat Dog (svi nastupaju prvi dan festivala), pa onda Anti-Flag, Agnostic Front,The Toy Dolls, itd. Drugi dio festivala pokrivaju Rise Against, Bad Religion, The Exploited i zadnji dan – Hatebreed, Madball, Terror, Crowbar i još nekoliko bandova.
Altar stage donosi zabavu o obliku Sepulture, Orbituary, Napalm Death, Therion, Devin Towsand i slični…

Prva 3 dana festivala su sold out još od 2019., a ostatak ide u prodaju 07. srpnja ove godine.

Ukoliko želite sudjelovati u ovom spektaklu sve informacije na: https://www.hellfest.fr/

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X