‘High Hopes’ Brucea Springsteena u prodaji

Novi album Bruce Springsteena pojavio se u prodaji u fizičkom obliku u Hrvatskoj.

Bruce Springsteen 'High Hopes'

“Ovaj album je zapravo anomalija. Ja ne radim linearno kao mnogi drugi. Kada uđem u studio okružen sam slikama koje nisu dovršene. Nešto ne valja s ovom, onu nisam završio, za ovu nisam imao vremena jer se nije uklopila u veći projekt na kojem sam radio. I tako sam ušao u studio, okružen svom tom glazbom koju nisam objavio, i čekao sam da vidim što će mi ta glazba poručiti.” – Ovim je riječima Bruce Springsteen u magazinu Rolling Stone opisao stvaranje novoizašlog albuma „High Hopes“ (Columbia records/Menart).

Album je najavio istoimenim singlom koji se odlično vrti na radio postajama, a sam album par dana nakon izlaska bilježi odlične rezultate na iTunesima i Amazonu gdje se našao na prvom mjestu te na ukupno 24 svjetska tržišta.

Osamnaesti album po redu uključuje 12 novih pjesama koje je, osim par iznimaka, napisao sam Springsteen. Na albumu mu su se pridružili slavni gitarist Tom Morello, članovi E Street Banda i još nekoliko svirača. “High hopes” snimljen je u New Jerseyju, Los Angelesu, Atlanti, Australiji i New York Cityju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-KUiTQPAwYQ[/youtube]

Morello se pridružio Bruceu i E Street Bandu na turneji u Australiji u ožujku 2013. i postao, kako Springsteen kaže, “moja muza koja je gurnula ostatak projekta na drugu razinu”.

Uz to što svira gitaru, Morello je s Bruceom napravio i duet “The Ghost of Tom Joad.”

Clarence Clemons, koji je preminuo u 2011. i Danny Federici, koji je preminuo u 2008., također se pojavljuju na nekoliko pjesama koje Springsteen naziva “Neki od naših najboljih neobjavljenih materijala iz prošlog desetljeća”.

Pročitajte recenziju albuma: Bruce Springsteen ‘High Hopes’ – dobar početak godine

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X