Hit predstava ‘Kauboji’ dolazi na velika platna

Redatelj Tomislav Mršić počinje snimanje filma ‘Kauboji’ prema istoime­noj predstavi koju je pogledalo više od 100.000 gledatelja.

'Kauboji'

Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) oku­pljaju se s jednim ciljem – napraviti predstavu. Za dramaturški predložak oda­biru vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civili­zacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mijenjajući jedni druge. No, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija…

Kabinet i Blitz film i video distribucija najavljuju početak snimanja filma “Kauboji”, prema istoimenoj višestruko nagrađivanoj hit predstavi teatra Exit. Redatelj i scenarist filma je Tomislav Mršić, a glumačka ekipa identična onoj kazališnoj: Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat.

Autori glazbe su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.

Ovom prilikom producenti predstavljaju plakat filma, čiji dizajn potpisuje Branimir Lazanja i Kreativna korporacija Najlon. Autor fotografije plakata je Tomislav Može.

Scenarij Tomislava Mršića za Kauboje ušao je u Cinelink 2012 Sarajevo film festivala kao jedan od osam, od ukupno preko šezdeset scenarija iz cijele Europe, te ti­me još u ranoj fazi stvaranja filma potvrdio kvalitetu prepoznatu od strane struke.

Kauboji će premijerno biti prikazani na filmskom festivalu u Puli, u srpnju 2013., a u kino dvorane diljem Hrvatske na radost brojne publike željne dobre zabave film dolazi u listopadu 2013. u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X