‘Hiti se na mene’ – novi spot i singl Gustafa

Gustafi su snimili videospot za singl ‘Hiti se na mene’. Riječ je o uvodnom singlu novog EP-a ‘Maneštra’ koji izlazi početkom svibnja, a najavljuje jedanaesti studijski album legendarnih Istrijana.

Gustafi
Gustafi

Spot je, pod redateljskom palicom Johna Karduma, snimljen u Maružinima, a za montažu je zaslužna Ira Tomić. Pjesma je snimana u kućnom studiju Gustafa, miksana u Novom Mestu, autor glazbe i teksta je Edi Maružin, a glazbenu produkciju potpisuje Edi Cukerić.

“Pjesma “Hiti se na mene” nastala je vrlo spontano, u trenutku kad sam ugledao jednu vrlo zgodnu, mladu, plemenitu žensku djevojku, primaljivu poput biodinamički uzgojene rajčice, i poželio, da mi ‘prostite, baciti se na nju. No, kako sam fino odgojen, moj gentlemanski duh nije si mogao dozvoliti to učiniti, već sam nju zamolio da se „hiti“ (u prijevodu baci) na mene. Shvatila je da neće zauvijek biti mlada, a da ionako neće otići u raj i sve ostalo je povijest. A meni je ostala i pjesma, koju sada skupa pjevamo do idućeg singla”, izjavio je Edi Maružin, frontmen Gustaf.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RP5yetOoQgM[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X