‘Hobbit’ će biti gotov svega dva dana prije premijere

Peter Jackson je potvrdio kako će ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ biti gotov svega dva dana prije premijere u Novom Zelandu.

Peter Jackson u utrci s vremenom

„Svi premašuju satnicu kako bi film bio gotov na vrijeme“, pomalo nervozno je izjavio Peter Jackson, redatelj nove filmske trilogije snimane po knjiškom predlošku J. R. R. Tolkiena.

U svom posljednjem video blogu naziva „Post Production“ vidljiv je grozničavi napor filmske ekipe u kompletiranju prvog dijela Hobbit trilogije koji nosi naziv „An Unexpected Journey“. Martin Freeman glumi Bilba Bagginsa, a u plejadi glumaca su Ian McKellen, Elijah Wood, Andy Serkis, Cate Blanchett, Bret McKenzie, Orlando Bloom i Benedict Cumberbatch.

Novozelandska premijera je zakazana za 28. studeni, dok film stiže u Europu sredinom prosinca. Hrvatska premijera zakazana je za 13. prosinac.

Obzirom da je danas 25. studeni, ako Petera Jacksona držimo za riječ „The Hobbit: An Unexpected Journey“ bi sutra trebao biti gotov.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4vqyzHwnEiY[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X