Hrepa na Interliberu potpisuje knjigu ‘Našao sam dobar bend’

Boris Hrepić Hrepa basist Daleke obale, danas, u petak 13. 11., u 17 h, predstavlja i potpisuje autobiografsku knjigu ‘Našao sam dobar bend’, na sajmu Interliber na zagrebačkom Velesajmu, na štandu Večernjeg lista i 24 sata u sklopu sajma Interliber.

Boris Hrepić Hrepa 'Našao sam dobar bend'
Boris Hrepić Hrepa ‘Našao sam dobar bend’

Kako je nastala splitska scena osamdesetih koja je tijekom tih godina stvorila velika, možda i najveća imena današnje hrvatske rock i mainstream scene?

Boris Hrepić Hrepa u autobiografskoj nas knjizi „Našao sam dobar bend – glazbeno odrastanje u Splitu 80-ih godina“ kao autentični svjedok uvodi u vrijeme kada je mitski Splitski đir bio tek u začecima, a svi oni koji će ga stvoriti tek “mularija” koja želi napraviti nešto veliko. Na jednostavan i duhovit način uvlači nas u svoje djetinjstvo i odrastanje, približava nam splitsku glazbenu scenu tih godina, približava nam Daleku obalu. Ovo nije ekspertiza o Splitu osamdesetih, niti sociološka analiza društvenog i glazbenog razvoja grada, niti autorova autobiografija, niti biografija Daleke obale.

Ovo su Hrepina subjektivna sjećanja na prve dodire s glazbom – na prve pjesme, prve bendove, prve koncerte i na sve ono što je uz to išlo.

Knjiga “Našao sam dobar bend” u prodaji je na svim kisocima i na www.mondo.hr za 69,90 kn, a uz knjigu ide i poklon-CD s 10 nikad objavljenih demo snimki Daleke obale u izdanju Dallas Recordsa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh