Hrvatska obiteljska komedija ‘Život je truba’ Antonija Nuića uskoro u kinima

Nakon svjetske premijere na Međunarodnom filmskom festivalu u Varšavi u listopadu te domaće premijere u zagrebačkom kinu Europa 1. prosinca, treći dugometražni film Antonija Nuića, Život je truba, od četvrtka, 3. prosinca naći će se na redovnim repertoarima domaćih kina. Hrvatska će publika ovu komediju od tog datuma moći pogledati u kinima Cinestar u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru i Varaždinu, a nakon toga i u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

'Život je truba'
‘Život je truba’

Komedija, nastala po scenariju samog redatelja, vele, pršti humorom i optimizmom, domaćim glazbenim evergreenima, kao i suvremenim ritmovima. Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na putu prema zajedničkom životu očekuje ih mnoštvo peripetija, (među)obiteljskih razmirica i pomirbi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QciVurgWWrc[/youtube]

Glavne uloge tumače Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović i Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, ravnatelj filmske fotografije je Radislav Jovanov Gonzo, a skladatelj i dizajner zvuka Hrvoje Štefotić.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X