Hrvoje Tadić pobijedio u HNK-u, a kviz je po prvi put imao i natjecateljicu

Po prvi put u povijesti Hrvatskog narodnog kviza u natjecateljski stolac sjela je jedna natjecateljica, no pobjedu je u četvrtak odnio Hrvoje Tadić.

Samir Maričić, Željka Novosel i povjednik Hrvoje Tadić (Foto: Nino Šolić)

Ponovno je treća sreća bila milostiva pa je Hrvoje Tadić odnio doma pobjedu, knjigu ‘Uvod u Peru K.’ Pere Kvesića, kompilacijski CD indie rocka, pravo na upad na koncert dEUS-a za dvije osobe u Tvornici 2. ožujka i mjesto u malom finalu (uz Nikolu Pezića i Branimira Šutala). Drugi je bio Samir Maričić, a treća – prva dama u povijesti HNK! – Željka Novosel.

Ruku na srce, Samira i Željku morali smo nagovarati da se natječu i hvala im što su pristali! Iako nije od sebe kao natjecatelja očekivao baš ništa, Samir je čak i ugrozio Hrvoja na čelnoj poziciji, dok je Željka hrabro riskirala u dva navrata i na kraju zaključila kako baš i nije najproduktivnije vjerovati ženskoj intuiciji.

Iako huda vijavica nije spriječila Radio808, Ravnododna i Booksu da organiziraju HNK, očito nije pogodovala posjećenosti jer je u publici bilo ravno sedam osoba. Do sljedećeg kviza 23. veljače očekujemo porast publike od barem 100 posto!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X