Hrvoje Tadić pobijedio u HNK-u, a kviz je po prvi put imao i natjecateljicu

Po prvi put u povijesti Hrvatskog narodnog kviza u natjecateljski stolac sjela je jedna natjecateljica, no pobjedu je u četvrtak odnio Hrvoje Tadić.

Samir Maričić, Željka Novosel i povjednik Hrvoje Tadić (Foto: Nino Šolić)

Ponovno je treća sreća bila milostiva pa je Hrvoje Tadić odnio doma pobjedu, knjigu ‘Uvod u Peru K.’ Pere Kvesića, kompilacijski CD indie rocka, pravo na upad na koncert dEUS-a za dvije osobe u Tvornici 2. ožujka i mjesto u malom finalu (uz Nikolu Pezića i Branimira Šutala). Drugi je bio Samir Maričić, a treća – prva dama u povijesti HNK! – Željka Novosel.

Ruku na srce, Samira i Željku morali smo nagovarati da se natječu i hvala im što su pristali! Iako nije od sebe kao natjecatelja očekivao baš ništa, Samir je čak i ugrozio Hrvoja na čelnoj poziciji, dok je Željka hrabro riskirala u dva navrata i na kraju zaključila kako baš i nije najproduktivnije vjerovati ženskoj intuiciji.

Iako huda vijavica nije spriječila Radio808, Ravnododna i Booksu da organiziraju HNK, očito nije pogodovala posjećenosti jer je u publici bilo ravno sedam osoba. Do sljedećeg kviza 23. veljače očekujemo porast publike od barem 100 posto!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X