I ovog ljeta serija koncerata ‘Glasno s Tvrđave’ u Šibeniku

Pipschips & video clips + Jonathan (14.7.), Električni orgazam + Kojoti (21.7.), Silente (28.7.), Edo Maajka (4.8.), Goran Bare & Majke (12.8.) i Rundek & Ekipa (18.8.)

Glasno s Tvrđave

Nakon uspješnog i glasnog ljeta 2021., drugu godinu zaredom vraća se program „Glasno s Tvrđave“ na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku u produkciji RTL Musica, još glasniji i jači, svakog četvrtka od 14. srpnja do 18. kolovoza.

Tako će na centralnoj pozornici najvažnijih ljetnih koncerata ove godine nastupiti: Pipschips & video clips + Jonathan (14.7.), Električni orgazam + Kojoti (21.7.), Silente (28.7.), Edo Maajka (4.8.), Goran Bare & Majke (12.8.) i Rundek & Ekipa (18.8.).

Puno energične glazbe, dobro poznatih izvođača i hitova odzvanjat će glasno Tvrđavom i ovog ljeta, i to u ambijentu koji glazbu stavlja u poseban, intimni kontekst i doživljaj koji ne treba propustiti! Spoj mora, glazbe i srednjevjekovnih zidina ove koncerte čine neponovljivima i zahvaljujući toj kombinaciji publika uvijek traži ulaznicu više! Iz Tvrđave kulture poručuju kako ih iznimno veseli povratak „najglasnijeg“ programa:

„Program „Glasno s Tvrđave“ hrabro je istupio prošle godine u vremenu kada je tišina bila najglasnija. Sretni smo što je još jedan hvale vrijedan projekt opstao, narastao i prerastao u pokret dobre energije koji se savršeno uklapa u program Tvrđave sv. Mihovila“ izjavila je Morana Periša, voditeljica odjela za programsku produkciju.

Ulaznice za koncerte u sklopu programa “Glasno s Tvrđave” potražite u sustavu Eventim, na www.eventim.hr

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X