I ovog proljeća se održava akcija ‘Upadaj u kombi’

Nakon sjajnih nastupa The Black Room u Karlovcu, te nedavnog Pomelo Chess Society u Zagrebu (KSET) tekući mjesec (svibanj) nam donosi nastavak programa pod nazivom ‘Upadaj u kombi’.

Upadaj u kombi 2023

Ovoga puta su u fokusu bendovi Ochi, The Black Room i The Siids.

Tako će Ochi svoje viđenje post hardcore/grunge zvuka posebno kroz promociju aktualnog EP-a “Priče iz djetinjstva” predstaviti večeras (4.5.) u Zagrebu (klub Attack), dan poslije u Klubu Kulture u Križevcima, a subotnji koncert je rezerviran za Kutinu i legendarnu Baraku.

Ochi (foto: Hana Barić)

The Black Room premijerno dolaze u Zadar i to zajedno s electro pop duom The Siids, koji na krilima posljednieg singla “Love Worth Saving” polako otkrivaju konture budućeg albuma. Važno je za spomenuti da je koncert dio hvalevrijednog projekta Urbofon koji oživljava zadarsku klupsku scenu.

The Siids (Foto: Kristina Barišić)

Nakon Zadra rock trojac iz The Black Rooma nastavlja s nastupima u Križevcima (Klub Kulture, 19.5.) da bi vikend zaokružili s još jednim premijernim nastupom, u Koprivnici (FUNK).

The Black Room (foto: Tanja Kanazir)

Kako to biva žanrovska lepeza, ali i nove lokacije (bilo da je riječ o klubovima ili pak gradovima) smjernice su navedenog programa koji u suštini ima osnovni cilj svakoga glazbenika: nastupi uživo tj. koncerti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X