I Who See predstavili pjesmu sa Sašom Antićem – poslušajte ‘Idu dani’

Poslije pivotona Montenegro kanalisanog kroz “Amo popit po pivo” pjesmu, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl ‘Idu dani’.

Who See feat. Saša Antić ‘Idu dani’

Klasična je to balkanska priča o tri primjenjena filozofa iz susjsdstva tj. komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podsjeća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja. Kao gost u epizodi “Idu dani”, pojavljuje se Saša Antić iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vrijeme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u djelo.

“Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma “Idu dani” mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči”, rekao je ovom prilikom Saša Antić.

Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se očekuje tijekom 2021. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X