Ian Anderson iz Jethro Tulla bori se s neizlječivom bolesti pluća

‘Ako se držim okruženja bez zagađenja u pogledu kvalitete zraka, onda sam OK. Ali moji dani su odbrojani’, izjavio je Ian Anderson.

Ian Anderson (Foto: Vedran Levi)

72-godišnji frontmen grupe Jethro Tull izjavio je to u novoj epizodi “The Big Interview” Dana Rathera koja će biti emitirana danas 13. svibnja na AXS TV-u.

“Reći ću vam nešto što nikad ranije nikome nisam javno rekao – patim od neizlječive bolesti pluća koja mi je dijagnosticirana prije nekoliko godina”, započeo je Ian Anderson i dodao: “Još nije došao trenutku kad to utječe na moj svakodnevni život – još uvijek mogu potrčati za autobusom.”

Dok bolest i dalje značajno ne ometa njegov svakodnevni život, glazbenik je dodao: “Borite se do kraja – nastavite koristiti onoliko svoje plućne snage koliko imate sreće i stalno gurate do krajnjih granica. Onog trenutka kad stanete i kažete: ‘Ja ovako više ne mogu’, ujedno je i skliski teren. Odgovor je da morate nastaviti.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X