Ida Prester objavila singl i video spot ‘Ljetna ljubav’

U kolaboraciji s poznatim house DJ-em i producentom Danijelom Cehranovim a.k.a. Last95.

Ida Prester ‘Ljetna ljubav’

Nakon uspješnih singlova “Šansa”, “Minuta”, “Dodir” pa sve do nedavnog “Sad”, Ida Prester, nastavlja niz još jednom pjesmom koja pretendira na poziciju hita. Riječ je o pjesmi “Ljetna ljubav”.

Singl je nastao na glazbenu podlogu poznatog house DJ-a i producenta Last95 (Danijel Cehranov), koju je na svojstven način začinila Prester te osmislila tekst.

Kako je došlo do ove suradnje, kazala je Ida: “Stalno dobivam trake raznih producenata s molbom za suradnju, ali u pravilu sama radim svoju muziku, jer teško smišljam vokale na tuđe matrice. Danijela nisam poznavala, otvorila sam mail, spremna da se pristojno zahvalim, poslušala ovu fenomenalnu nostalgičnu melodiju – i to je bilo to! Divan synth-wave me odmah inspirirao i priča o ljetnoj, senzualnoj ljubavi je dobila svoj oblik.”

“Iako je Progressive House žanr koji prednjači što se moje produkcije tiče, dešavaju se uplivi u druge žanrove i teme. Kada sam završio ovu matricu, upitao sam nekoliko prijatelja iz muzičke industrije koga čuju na njoj, i svi putevi išli su ka Idi. Ida je nešto najbolje što je moglo da se desi ovoj pjesmi i sada još više vjerujem da dobra energija privlači još bolju. Mislim da smo napravili nešto što će proći test vremena”, izjavio je ovim povodom Danijel Cehranov.

Video spot za pjesmu “Ljetnu ljubav” senzualne Ide Prester, dostojan svjetskih glazbenih imena, režirao je i montirao Marko Djurovski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X