Indexi ostaju na vrhu Top liste prodaje albuma peti uzastopni tjedan

Remaster ploče ‘Indexi’ Indexi (Croatia Records) i dalje je najprodavanije izdanje u Hrvatskoj, ostvarivši svoj peti broj jedan.

Indexi ‘Indexi’

Ploča “Indexi” je postala prvo izdanje s pet ili više tjedana na broju jedan Top-liste prodaje od albuma “Razdor” grupe Majke (Croatia Records), koja je na vrhu boravila od 25. listopada do 22. studenoga 2023. godine.

U ovotjednom Top 5 nalaze se tri kompilacije – dvije iz serijala “25 Greatest Hits” (Gabi Novak, Croatia Records, broj 2 i Meri Cetinić, Croatia Records, broj 3) i 71. Zagrebački festival (Croatia Records, broj 4). Krug pet najprodavanijih zaključuje Mirzino jato s albumom “King is Back” (Croatia Records).

Mark Knopfler je novi predvodnik strane Top-liste prodaje. Njegov najnoviji album “One Deep River” (EMI/Universal Music Hrvatska) postao je četrnaesti naslov na vrhu liste najprodavanijih stranih izdanja u Hrvatskoj.

U pitanju je deseti studijski album bivšeg gitarista grupe Dire Straits (prvi poslije šest godina), koji je izjednačio njegov najbolji rezultat na britanskoj listi albuma (broj 3, 19. travnja). Tijekom rada na ovom albumu, Mark Knopfler je snimio na dokumentarnoj seriji i organizirao aukciju na kojoj je prodano njegovih preko 120 gitara za dobrotvorne svrhe.

Južnokorejski sastav Stray Kids popeo se na drugu poziciju s EP-jem “Rock-Star” (JYP Entertainment), a na trećem mjestu nalazimo grupu The Black Keys s albumom “Ohio Players” (Nonesuch Records/Dancing Bear). U Top 5 našli su se i Lana del Rey s “Ultraviolence” (Polydor/Universal Music Hrvatska, broj 4) i Gary Clark jr. s “JPEG RAW” (Warner Records/Dancing Bear, broj 5).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X