‘Indija’ doziva Ministrante u novom singlu i spotu

Glazbu i tekst potpisuje Dražen Baljak, aranžmane cijeli bend, a produkciju Matej Zec.

Ministranti “Indija”

Ministranti su riječki bend koji je prije manje od mjesec dana objavio debut album “Rock je mrtav”. Izdavač Mudri brk oglasio se po pitanju kritičke reakcije na izdanje, te kaže: “Četiri od sedam kritičkih osvrta proglasili su album jednim od najboljih rock albuma godine, ali i “tekućeg i krutog desetljeća”. Od preostala tri, jedan osvrt je napisao da album nije loš, jedan da je solidan, a jedan da je prijatan. U matematičkom prosjeku možemo zaključiti da je “Rock je mrtav” vrlo dobar / odličan album.”

Bend sad predstavlja i novi spot i singl “Indija” s navedenog albuma. Glazbu i tekst potpisuje Dražen Baljak, aranžmane cijeli bend, a produkciju Matej Zec. Za režiju videa je zadužen Zoran Krema.

“Nismo nikad bili u Indiji. Oni koji jesu tvrde da je cijela ta ogromna i mnogoljudna zemlja jedno transcendentalno iskustvo. Posljednja oaza prave i nepatvorene duhovnosti u kojoj je, za razliku od naših trulih zapadnih vrijednosti i prioriteta, sve materijalno tercijarno pa skoro i nebitno. Preporučuju je svima koji osjećaju duhovne praznine ili proživljavaju bilo kakve duhovne oluje dok su u potrazi za životnim smislom i samima sobom. Mi uopće nismo sigurni da li im vjerujemo.”, rekle su momčine iz benda.

“Rock je mrtav” objavljen je pod okriljem nezavisnih izdavačkih kuća Mudri Brk i Izvanredni diskograf. Osim digitalne verzije, vjesnik idućeg proljeća bit će i LP izdanje albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X