INmusic festival rasprodan drugu godinu za redom

U utorak 19. lipnja organizacija INmusic festivala službeno je obustavila prodaju festivalskih i dnevnih ulaznica za 13. INmusic festival na temelju popunjenosti festivalskih kapaciteta.

  • 6
    Shares
13. INmusic rasprodan

Organizatori INmusic festivala već su započeli pripreme za 14. INmusic te su objavljeni i datumi narednog festivalskog izdanja u 2019. godini. Četrnaesti INmusic festival održati će se na zagrebačkom Jarunu od 24. do 26. lipnja 2019. godine, a prve ulaznice za super-ranoranioce po najpovoljnijim cijenama od 299 kn biti će dostupne već na ovogodišnjem festivalu na blagajnama na festivalskom i kamperskom ulazu te na info pointu u prostoru festivala. Od 28. lipnja u prodaji su i ulaznice za ranoranioce putem službenog festivalskog webshopa.

Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od velikih glazbenih imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama našeg najvećeg open-air festivala. 13. INmusic festival održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X