Interpol započeo s objavom serije remikseva i obrada svojih pjesama od strane drugih autora

Interpol je lansirao ‘Interpolations’, novu digitalnu seriju singlova koja će sadržavati remikseve i prerade pjesama s njihovog posljednjeg albuma ‘The Other Side of Make-Believe’ iz 2022. godine.

Interpol ‘Big Shot City (Makaya McCraven Interpolation)’

Projekt uključuje pjesme reinteprenirane od strane najrevolucionarnijih izvođača diljem svijeta kao što su Daniel Avery, Jeff Parker, Jesu, Water From Your Eyes i Makaya McCraven.

Obilježavajući prvi u nizu singlova, legendarni bubnjar/producent Makaya McCraven podijelio je svoju verziju “Big Shot City”, prilagodivši singl koji je postao miljenik obožavatelja u senzualni groove s funk linijama basa, kinetičkim udaraljkama i zlokobnom atmosferom.

Interpol je u izjavi za tisak nazvao remikseve “doista nadahnutima”: “Od latino bubnja i bas ritmova primijenjenih na ‘Big Shot City’ Makaya McCravena do ezoteričnog zvučnog pejzaža koji je stvorio Water From Your Eyes za ‘Something Changed’, ‘Interpolations’ je egzotično putovanje koje preoblikuje naše pjesme i spaja vizije talentiranih umjetnika kojima se divimo.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X