Istraživanje pokazalo da su Deftones metal bend koji se najviše sluša tijekom seksa

Nine Inch Nails najppopularniji su izbor za BDSM, pokazala je anketa na tisuću Amerikanaca.

Deftones (foto: Vedran Metelko)

Novo istraživanje pokazalo je da su Deftones najpopularniji metal bend koji se sluša tijekom seksa, a Slipknot i System of a Down su odmah iza njih na drugom i trećem mjestu.

ZipHealth je anketirao više od 1000 Amerikanaca, a 47 posto ispitanika reklo je da redovito sluša glazbu tijekom seksa. Uz korištenje informacija koje su dali ispitanici, ZipHealth je analizirao i Spotify playliste s riječima “seks”, “seks”, “vođenje ljubavi”, “BDSM” i “nezaštićeni seks”.

Deftones su broj 1 kada je riječ o metal izvođačima, i broj 3 ukupno, iza The Weeknda (br. 1) i Kanyea Westa (br. 2). Zapravo, Deftones su jedina metal ili hard rock grupa u Top 10 sveukupno, pojavljujući se uz druge izvođače kao što su Drake, Lana Del Rey i Kendrick Lamar.

Što se tiče BDSM-a, tu su Nine Inch Nails na vrhu liste i imaju BDSM pjesmu broj 1 (“Closer”). Pjesma na najviše playlista za seks je “Super Freaky Girl” Nicki Minaj, a slijede je tri uzastopne pjesme The Weeknda.

“Ljudi koji su rekli da su slušali glazbu tijekom seksa općenito su bili zadovoljniji svojim seksualnim životom i seksali su se češće od onih koji nisu,” stoji u rezultatima istraživanja.

Količina vremena pod plahtama ovisi o glazbenom žanru, s hip-hopom koji prednjači s prosječnim trajanjem seksa od 31,5 minuta, dok EDM pruža zvučnu podlogu za najkraće odnose, u prosjeku od 27,2 minute. Slušanje glazbe također smanjuje tjeskobu zbog seksualne izvedbe, prema studiji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X