Izdavač o svom bendu: Kvazi pankeri Vizelj pred koncert objavili novi album koji je sra**

Beogradski izdavač Kontra u ‘klizećem startu’ na svoje pulene.

Vizelj (Foto: promo)

“Šalili smo se, samo smo hteli da vam privučemo pažnju, album nije sra** – album kida”, stoji u nastavku priopćenja Kontre vezano za novi album beogradske grupe Vizelj, a ovaj portal je odlučio ispoštovati ovaj neobični istup, tj. skretanje pažnje.

Naime, Vizelj jedan od srpskih bendova sa najatraktivnijim potpisom na sceni trenutno objavio je novi studijski album “Ne vidim te od dima” u susret njihovom solo koncertu koji će se održati u Domu omladine Beograda, 23. prosinca. Bend je sa novog izdanja već objavio pet singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pjesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije. Pored već ranije objavljenih singlova (s video spotovima) “Šta je stid?”, “Struja”, “Novčanice”, “Mislim da sam plav” i naslovne “Ne vidim te od dima”, na albumu se nalaze još četiri pjesme – “Debeli mesec”, “Radijacija”, “Tonem u san” i “Umri”.

Novi album je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj, gdje su predstavili boje beogradske scene u četiri grada; u Dublinu, Liverpoolu, Edinbourghu i Londonu.

Vizelj su: Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X