Izlazi knjiga stihova i bilješki Johnnyja Casha

‘Johnny Cash: The Life in Lyrics’ bit će dostupna krajem godine.

Johnny Cash: The Life In Lyrics

Najavljena je nova knjiga “Johnny Cash: The Life in Lyrics”, revolucionarna zbirku kultnih pjesama Johnnyja Casha, obogaćena riznicom ekskluzivnih vizualnih sadržaja, rukom pisanih bilješki i zadivljujućih efemera, koju je prikupio povjesničar obitelji Cash i Carter, Mark Stielper, s osobnim anegdotama i komentarima Cashovog sina, Johna Cartera Casha.

Ovaj kolekcionarski predmet zamišljen je kako bi osvijetlio život i djelo Johnnyja Casha kao prikaz rijetkih i dosad neviđenih vizualnih materijala. “Fotografije koje čuvaju draga sjećanja, rukom pisane bilješke koje otkrivaju Cashov kreativni proces i bezbroj intrigantnih stvari čekaju vaše istraživanje,” stoji u promotivnoj najavi knjige koja će biti dostupna i u deluxe ograničenom kolekcionarskom izdanju zatvorenom u zaštitnu kutiju s folijom, a koje uključuje nekoliko reprodukcija rijetkih memorabilija koje se mogu uokviriti.

Među posebnim sadržajem ističu se nikad prije objavljena fotografija Johnnyja Casha kako nastupa na privatnom događaju u Knoxvilleu, TN, u travnju 1975; reprodukcija grba obitelji Cash koji je Johnny nacrtao rukom i ispisao s razmišljanjima o njegovom značenju; dvostrana reprodukcija Cashovih rukom pisanih stihova za pjesmu “Flesh and Blood” s ukrasnim crtežima i posebnom porukom za June Carter, kao i pristupni kod za slušanje nikad prije objavljenih Cashvih audiokomentara.

John Carter Cash kaže: “Ne postoji bolji način da upoznate mog oca od pogleda na njegova pisana djela. Bilo da se radi o pjesmama koje je snimio, njegovoj poeziji ili materijalima koji nisu objavljeni za njegova života, u sve što je dodao svoje pero uložio je srce, krv i duh.”

Knjiga će u SAD-u biti objavljena 14. studenog 2023., a u UK 23. studenog ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X