Izlazi spoken word album pjesnika Ahmeda Burića ‘Sin pustinje’

Na ploči sudjeluju Damir Imamović, Toni Kitanovski, Ivan Mihajlović, Goran Milošević, Nenad Kovačić i Benjamin Drijenčić.

Ahmed Burić- Sin pustinje

Slavni pjevač i stučnjak za sevdah Damir Imamović najavljuje izlazak albuma koji je producirao svom prijatelju sarajevskom pjesniku Ahmedu Buriću. Album se zove “Sin pustinje”, a objavljuje ga izdavačka kuća Dallas Records.

“Album je nastao iz mog druženja s Ahmedom i njegovom poezijom tokom pandemijskih dana. Dugo smo birali materijal i tražili najbolje muzičke teme. U kasno proljeće 2021. godine, snimili smo ga u mojoj dnevnoj sobi. Snimio ga je i miksao naš prijatelj Ivan Mihajlović, koji je i svirao bass na albumu. Ruku su pružili i Toni Kitanovski (električna gitara), Nenad Kovačić (perkusije), Goran Milošević (bubnjevi) i Benjamin Drijenčić (truba). Album je masterizirao Goran Antović, a fotografiju za naslovnicu uradio je Amer Kapetanović. Dizajn omota potpisuje Ana Pojatina,” kaže Damir.

Danas u 12:00, na YouTube kanalu Dallas Recordsa premijerno je prikazan video za prvi singl sa albuma. Autor videa je Ahmedov stari prijatelj Jan J. Beran i možete ga pogledati ovdje:

Prva promocija albuma odigrat će se na zagrebačkom sajmu Interliber u nedelju, 13.11.2022., u 17:00, a album će od narednog tjedna biti dostupan na svim prodajnim mjestima Dallas Recordsa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X