‘Proslava pedesetogodišnjice? Može, ali Keith Richards se tamo ne smije pojaviti’

Mick Jagger je izjavio kako bi želio da se Stonesima uruči plaketa za 50. godišnjicu postojanja benda, ali Keithu Richardsu neće biti dozvoljen ulazak na svečanost.

  •  
  •  
Mick Jagger (Foto: Colin Stark/Universal Music)

The Rolling Stones su odsvirali svoj prvi koncert u londonskom klubu Marquee 1962. godine. Jagger tvrdi kako bend vjerojatno neće s turnejom proslaviti pedeset godina postojanja, već da bi jedno uručivanje plakete bilo sasvim dovoljno. Pjevač je za Live magazin objasnio kako bi plaketa mogla biti uručena samo njemu, jer Keith Richards „očigledno“ neće moći doći, dok Charlie Watts može biti prisutan, ali ne može dobiti plaketu, obzirom da 1962. još uvijek nije bio u bendu, a isto se odnosi i na Ronnie Wooda.

Zvuči li to pomalo kao nepodnošljivo ponašanje? Svakako, jer Richards je upravo za Jaggera u svojoj trenutno najprodavanijoj autobiografiji na svijetu napisao kako je Mick Jagger počeo biti nepodnošljiv već početkom 80ih godina prošlog stoljeća. „Volio sam Micka, ali nisam bio u njegovoj svlačionici zadnjih 20 godina… Ponekad mislim kako mi nedostaje prijatelj. Pitam se gdje je otišao?“, napisao je Richards o Jaggeru. Pjevač gitaristi vjerojatno neće oprostiti ni što se u istoj knjizi sprdao s veličinom njegovog penisa. Možda zato Keith nije ni smio ući u svlačionicu dvadeset godina?

Saznajte više: Keith Richards spasio radio stanicu na Isle Of Wightu

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X