James Blake ima novo studijsko izdanje koje stiže već u siječnju

Špekulacije o novom studijskom izdanju započele su ponajviše zbog samog Blakea i njegovih postova na društvenim mrežama. Novi je album navodno ponio ime ‘Assume Form’.

James Blake (izvor: Wikipedia)

Posljednjih je par mjeseci Blake kontinuirano vrtio nekakve kriptične detalje po društvenim mrežama koje su, logički, upućivale na to će britanski kantautor u skorašnje vrijeme objaviti novo, četvrto studijsko izdanje. Album, izgledno nazvan “Assume Form”, ovih je dana dobio i svoju službenu web-stranicu koja sadrži tek nešto što se čini kao kratki audio isječak nove Blakeove pjesme.

Prošli je tjedan već njujorški magazin The Fader (FADER) pisao da je novi album siguran te da je datum njegovog izlaska utanačen za 25. siječnja. Iako naslov albuma ni datum njegova izlaska još uvijek nisu službeno potvrđeni, nekoliko LED billboardova s riječima “Assume Form” već je uočeno u Londonu i na njujorškom Times Squareu, a ovaj kratak snimak ovog potonjeg osobno je, na svojem Twitter kanalu, podijelio i sam Blake.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X