Jamiroquai objavili novi studijski album ‘Automaton’

Nakon sedam godina čelectro-funk senzacija Jamiroquai objavila je novo studijsko izdanje.

Jamiroquai 'Automaton'
Jamiroquai ‘Automaton’

Kako je i najavljeno singlom “Automaton”, Grammyem nagrađena globalna electro-funk senzacija Jamiroquai objavila je potpuno novo istoimeno studijsko izdanje. S albuma su prethodno objavljene pjesme “Automaton” i “Cloud 9”, dok su se u radijskom eteru mogle čuti i pjesme “Superfresh”, “We Can Do It” i “Something About You”, objavljene pojedinačno svakog dana u tjednu prije objave albuma.

Novo izdanje osmo je po redu za Jamiroquai, nasljeđuje album “Rock Dust Light Star” iz 2010. godine, donosi 12 pjesama, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson. Uz nove pjesme i novo studijsko izdanje, Jamiroquai su za nadolazeće mjesece pripremili i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.

Osnovani 1992. godine, Jamiroquai su ubrzo s objavom debi-izdanja “Emergency on Planet Earth” postali jedno od planetarno uspješnih i utjecajnih glazbenih imena, a svojom kreativnošću dokazali su se kao jedni od najinovativnijih bendova svog vremena. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja, Grammy priznanje, kao i više od 26 milijuna prodanih primjeraka albuma.

Jamiroquai “Automaton” – popis pjesama:

Shake It On
Automaton
Cloud 9
Superfresh
Hot Property
Something About You
Summer Girl
Nights Out In The Jungle
Dr Buzz
We Can Do It
Vitamin
Carla

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X