Japan se oprostio od Jadranke Stojaković

Četverodnevno događanje pod nazivom ‘Hvala, Jadranka’ koje su organizirali japanski fanovi i prijatelji nedavno preminule kantautorice Jadranke Stojaković, započelo je u četvrtak, 21. srpnja, u Tokiju.

Oproštaj od poznate glazbenice u Japanu
Oproštaj od poznate glazbenice u Japanu

Bosanskohercegovačka glazbenica Jadranka Stojaković ostavila je značajan trag u Japanu u kojem je provela 22 godine svog života. Njeni kolege i fanovi odužili su joj se dirljivom ceremonijom, a ambasadorica BiH u Japanu, Anesa Kundurović, u svom je govoru naglasila kako je Jadranka voljela Japan, a Japan joj je tu ljubav uzvratio.

Na svečanosti je, između ostalih, pročitana i poruka nogometnog trenera Ivice Osima, bivšeg izbornika japanske nogometne reprezentacije, a japanski glazbenici prisjetili su se svojih iskustava s poznatom glazbenicom. “Nedostaje nam njen topli glas, talent i prekrasna osobnost”, naglasili su.

Uz likovnu izložbu, događanje će sadržavati diskusije i koncerte u čast Jadranke Stojaković koja je preminula 3. svibnja u Banjaluci, ostavivši iza sebe klasike poput “Što te nema”, “Sve smo mogli mi” i mnoge druge.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X