Japan se oprostio od Jadranke Stojaković

Četverodnevno događanje pod nazivom ‘Hvala, Jadranka’ koje su organizirali japanski fanovi i prijatelji nedavno preminule kantautorice Jadranke Stojaković, započelo je u četvrtak, 21. srpnja, u Tokiju.

Oproštaj od poznate glazbenice u Japanu
Oproštaj od poznate glazbenice u Japanu

Bosanskohercegovačka glazbenica Jadranka Stojaković ostavila je značajan trag u Japanu u kojem je provela 22 godine svog života. Njeni kolege i fanovi odužili su joj se dirljivom ceremonijom, a ambasadorica BiH u Japanu, Anesa Kundurović, u svom je govoru naglasila kako je Jadranka voljela Japan, a Japan joj je tu ljubav uzvratio.

Na svečanosti je, između ostalih, pročitana i poruka nogometnog trenera Ivice Osima, bivšeg izbornika japanske nogometne reprezentacije, a japanski glazbenici prisjetili su se svojih iskustava s poznatom glazbenicom. “Nedostaje nam njen topli glas, talent i prekrasna osobnost”, naglasili su.

Uz likovnu izložbu, događanje će sadržavati diskusije i koncerte u čast Jadranke Stojaković koja je preminula 3. svibnja u Banjaluci, ostavivši iza sebe klasike poput “Što te nema”, “Sve smo mogli mi” i mnoge druge.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X