Je Veux i Andrea Ljekaj imaju novi singl i nominacije za nagradu Ambasador

Pjesma je nedavno dobila i remix kojeg potpisuje sjajni engleski house producent Jimpster.

Je Veux (foto: Vanja Vučinić)

Nakon što su Je Veux i Andrea Ljekaj objavili zajednički singl “Wonders Never Cease”, izdanje je nedavno dobilo i remix kao i dvije nominacije za nagradu Ambasador.

Nastavljajući suradnju na još jednom, ovoga puta potpuno novom singlu, pjesma “Wonders Never Cease” objavljena je u lipnju za berlinsku etiketu Get Physical. Pjesma koja je rasplesala brojne podije tijekom ljeta i u novoj sezoni dobiva priznanja. Nagrađivani producent Andrea Ljekaj i Je Veux za singl su dobili čak dvije nominacije za ovogodišnju nagradu Ambasador za ostvarenja u elektroničkoj glazbi. “Wonders Never Cease” natječe se u kategoriji za Najbolju vokalnu alternativnu izvedbu, a sama pjesma nominirana je za House izdanje godine.

Pjesma je nedavno dobila i remix kojeg potpisuje sjajni engleski house producent Jimpster, također objavljen za etiketu Get Physical.

Željka Veverec, sa svojim debitantskim izdanjem “I Glow” kao Je Veux označena je kao jedna od najzanimljivijih autorica na ovim područjima. Album je trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe. Fantastične recenzije svrstale su album među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Nova glazba dokaz je neumornog rada Je Veux koja najavljuje i skorašnja nova iznenađenja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X