‘Jemen’ – novi Sassjin singl

Nakon tri singla s albuma ‘Taktički praktično’ , od kojih ‘Clash’ i ‘Etikete’ zajedno broje preko dva milijuna pogleda na YouTubeu, Sassja predstavlja spot za četvrti službeni singl ‘Jemen’.

Sassja (Foto: David Bole)
Sassja (Foto: David Bole)

„Tema Jemena je tema koja me najviše boli i o kojoj ću sigurno još pisati. Utrošili smo mnogo vremena da uskladimo muziku s energijom i pričom koju tekst nosi pa mi je zbog toga možda ova pjesma tako prirasla srcu. Puno je mržnje na sve strane, svatko se koprca kako najbolje zna, često ne gledajući oko sebe. Treba vidjeti i tuđu borbu, priznati je, shvatiti da nisi ti jedini koji treba pomoć. Kantriman mi je slao instrumentale koji su se zvali po gradovima, državama, pokrajinama iz cijelog svijeta. Takve instrumentale i danas šalje. Jedan od njih se zvao Jemen pa smo tako ostavili i naziv pjesme. Nije bitno koji je dio svijeta, tekst opisuje skoro svaki ćošak planete.“ – izjavila je Sassja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WmhXNtP4xLw[/youtube]

Kao i na ostalim pjesmama s albuma, muziku za „Jemen“ radio je Kantriman. Redatelj spot je David Bole, a sniman je u Ljubljani.

Prošli četvrtak, Sassja je još jednom posjetila Sloveniju, prilikom gostovanja na festivalu MENT Ljubljana. Uskoro dolazi i u Zadar gdje će 20.veljače nastupiti u Maraschinu, a nakon toga posjetit će i Zagreb obzirom da je nedavno najavljena kao predgrupa Elementalu na njihovom velikom koncertu u Domu sportova 5. ožujka.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X