Jerry Seinfeld prvi put najavio mogućnost ‘Seinfeld’ reboota

Jerry Seinfeld sugerirao je da je ‘moguće’ da se Seinfeld uskoro vrati na televizijske ekrane.

  • 15
    Shares
Seinfeld logo (izvor: Wikipedia)

Američka kultna serija potrajala je 9 sezona, od 1989. do 1998. godine, u to je vrijeme predstavljala masivan uspjeh i svijetu predstavila prvi sitcom bez ikakve moralne nakane i pouke na kraju epizode.

Kreirana od Larry Davida koji je poslije u sličnoj maniri napravio i “Curb Your Enthusiasm”, serija se vrti oko fikcijskog Jerrya Seinfelda i poznatog tridentea – Julie Louis Dreyfus, Jasona Alexandera i Michaela Richardsa.

Promovirajući svoj novi show na Netflixu,  “Comedians in Cars Getting Coffee”, Jerry Seinfeld pojavio se u talk showu Ellen Degeneres u kojem je, između ostalog, komentirao i mogućnost ponovnog pokretanja serije.

“Moguće je da vratimo Seinfeld”, priznao je.

Prvi je to put da je Jerry Seinfeld nagovijestio mogućnost reboota serije nakon što su se kreator Larrry David i sam Seinfeld godinama odupirali novim epizodama.

Podsjetimo, u prošlogodišnjem intervjuu za Entertainment Weekly Seinfeld je izjavio: “Zašto da vratimo sitcom? Lijepo je što nastavljate s obožavanjem serije, no ne vidim razloga da se ponovno vraćamo na nešto što je već snimljeno točno onako kako je trebalo biti snimljeno.”

  • 15
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X