Jonathan ima novi singl ‘Something To Cry About’

‘Something To Cry About’ novi je singl grupe Jonathan kojim se najavljuje skori izlazak njihovog novog izdanja ‘To Hold’.

Jonathan (Foto: Filip Gržinčić)

Nakon što je prvi dio izdanja, “To Love…”, ušao na većinu domaćih godišnjih top lista grupa Jonathan pripremila je i drugi dio nazvan “To Hold” koji će biti objavljen 19. veljače. Uvod u album predstavlja prvi singl “Something To Cry About”.

”Nakon prvog dijela albuma, “To Love”, koji odiše introspekcijom i emocijama od tuge do smiraja, “Something To Cry About” predstavlja buđenje i povratak u društvo. Glazbeno smo opet otišli u smjer u kojem još nismo bili, dok s druge strane energija podsjeća na naše početke. Tema pjesme je odupiranje otupljivanju, želja za stvarnim iskustvima i doživljajima, odbacivanje lažnih odnosa i potreba”, tim riječima je novu pjesmu i duh nadolazećeg albuma opisao sam bend.

“Something To Cry About” je sniman u riječkom studiju “GIS”, a produkciju i mastering potpisuje Matej Zec. Autor naslovnice albuma je Mislav Lešić aka Džedaj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X