Kad koronavirus napadne mozak – pušten trailer pandemijskog filma ‘Songbird’

Film započinje u 213. tjednu lockdowna kad nitko ne smije izlaziti jer mutirani virus COVID-23 fatlno napada moždano tkivo.

‘Songbird’

Michael Bay, producent “Transformersa”, predstavio je trailer za nadolazeći film “Songbird” čija radnja se odvija tijekom pandemijskog lockdowna. U filmu glume Demi Moore, Craig Robinson i Paul Walter Hauser, a projekt je dobio ‘zeleno svjetlo’ usred lockdowna tijekom srpnja ove godine kad su svi filmski projekti bili na čekanju.

“COVID 23 je mutirao”, izjavljuje TV spiker u traileru otkrivajući kako “virus napada moždano tkivo”. Vojnici patroliraju praznim gradskim ulicama, a stanovništvo se sprovodi u karantenske kampove. “Ne pokušavajte napustiti svoje domove, jer ćete biti ustrijeljeni na licu mjesta”, čuje se u traileru filma “Songbird” dok u pozadini svira Marleyeva pjesma “Three Little Birds”.

“To je distopijski film, strašan svijet, ali je ustvari romatičan film o dvoje ljudi koji žele biti skupa, ali ne mogu”, izjavio je ovim povodom za Entertainment Weekly Adam Mason, redatelj filma čija radnja se odvija u 2024. godini.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X