Kandžija i Gole žene promovirali album ‘Nema labavo’ na kućnom tulumu

Kandžija i Gole žene su u petak, 11. prosinca objavili iščekivani novi studijski album ‘Nema labavo’, a čitav taj dan bio je u znaku pozitivne energije i proslave novog izdanja da bi kulmunacija uslijedila u večernjim satima kad je bend nastupio na kućnom tulum pred 250 ljudi.

Kandžija i Gole žene na kućnom tulumu na tajnoj lokaciji u centur Zagreba
Kandžija i Gole žene na kućnom tulumu na tajnoj lokaciji u centur Zagreba

Dobra vibra krenula je još od ranih jutarnjih sati i gostovanja Kandžije i Toxare u raznim televizijskim i radijskim emisijama. Čitav dan pristizale su i vijesti o odličnim prvim recenzijama albuma, koje mahom “Nema labavo” izdanje proglašavaju albumom godine , a koji je također po objavi zauzeo 1. poziciju na Deezer listi Top100 najslušanijih albuma u Hrvatskoj

Zahuktavanje za odličnu večer započelo je poslijepodnevnim druženjem s fanovima i potpisivanjem CD-a u zagrebačkom Dancing Bear Music Shopu . Kandžiju i njegove Gole žene tu su dočekali vjerni pružatelji podrške, a Kandžija je kao pravi Slavonac i u manirama naučenih od prijatelja Đure pripremio i iznenađenje u obliku domaće rakije, kojom je počastio i zagrijao sve zainteresirane punoljetnice i punoljetnike.

Kandžija i Gole žene
Kandžija i Gole žene

Samo par sati kasnije, uslijedio je i koncertni vrhunac večeri – o kojem će se sigurno još pričati i prepričavati. Na proslavi izlaska albuma, priređenoj za fanove i prijatelje, na skrivenoj lokaciji u samom centru grada Zagreba, Kandžija i Gole žene su pripremili pravi kućni tulum upotpunjen i energičnom svirkom – u dnevnoj sobi ! “Đuro”, “Crkva”, “Mače”, “Ivica Kostelić”…samo su u neke od pjesama koje su Kandžija i njegove Gole žene glasno, jasno i energično izveli pred okupljenom i iznimno zahvalnom publikom. Prijatelj Đuro ovom prilikom nije mogao prisustvovati, ali je Kandžiji Osjekanoviću, poput pravog džentlemena poklonio svoje dobro poznato odijelo, domaći dizajn osmišljen za snimanje videospota singla koji nosi njegovo ime.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X