Kantautorsko iznenađenje zvano Mary May

Mistična Mary May je na glazbenim platformama i društvenim mrežama objavila prvi singl ‘Softest Tune’ sa svog nadolazećeg albuma prvijenca. Osebujni pristup Mary May mogao bi se svidjeti onima koji slušaju glazbu kakvu izvode Shirley Bassey, Nick Cave, PJ Harvey, Lana Del Rey, Neco Case…

Mary May ‘Softest Tune’

Mary May je zagrebačka kantautorica koja pjeva na engleskom jeziku, a svoj stil opisuje kao folk americanu. Prije dvije godine prijatelju je pokazala materijal koji je nastao u kratkom, ali emocionalno intenzivnom razdoblju, i time je započela njihova suradnja čiji je rezultat debitantski album na kojem se nalazi dvanaest pjesama. Javnosti se odlučila predstaviti singlom „Softest Tune” „jer je s njom sve i započelo”.

Glazbu je uvijek smatrala dijelom vlastitog identiteta, pa tako i glazba koju stvara odaje ono najintimnije i najvrjednije, ono što se ne govori svakom, no što kroz ovu formu postaje dostupno svakom zainteresiranom uhu.

Pjeva o ljubavi, izgubljenoj i ponovno pronađenoj, ali i o izlasku iz zone komfora te otkrivanju sebe i svoje životne svrhe.

Suradnik na albumu je producent Mark Mrakovčić. U live izvedbi svira s bendom u kojem Marin Živković svira gitaru, Matej Deronjić klavijature, na bubnju je Ivan Miloš, a prateće vokale pjeva Dina Jerić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X