Kanye West, odnosno Ye divljao u Ovalnom uredu

Nakon što smo jučer, 11. listopada, pisali o tome kako će Trump potpisati ‘Zakon o modernizaciji glazbe’ kojem će prisustvovati i Kanye West iliti Ye, danas se osvrćemo na Kanyeovo ludilo koje je uslijedilo.

Trump i Ye u Ovalnom uredu (izvor: YouTube)

Nakon formalnog potpisivanja zakona, Trump i Kanye krenuli su u Ovalni ured praćeni čitavom svitom novinara na nečemu što je, incijalno, bilo zamišljeno kao zatvoreni sastanak. Trump i Kanye trebali su, ambiciozno, razgovarati, između ostalog, i o urbanoj revitalizaciji, crnačkoj nezaposlenosti u SAD-u, stopi kriminala u Chicagu itd.

No, sve se ubrzo pretvorilo u Kanyeov privatni one-man show. S MAGA kapom na glavi počeo je mobilizirati javnost tvrdeći da mu kapa, kada ju nosi, omogućava da se osjeća kao Superman.

“Pokušaju me zastrašiti, govore mi da ne nosim ovu kapu ali ova mi kapa na jedan način daje moć. Znate, moj otac i moja majka su se rastali kada sam bio dijete i nisam imao mnogo muške energije u svojem domu, a sada sam i oženjen u obitelji u kojoj, znate, isto tako nema baš mnogo muške energije.”

Nakon što su ga novinari upitali o vlastitim predsjedničkim ambicijama i sada već dugovječnom hashtagu “Kanye2020”, Ye je odgovorio: “Prestanimo se brinuti o budućnosti, sve što imamo je danas. Trump je sada na svojoj herojskoj pustolovini. Sigurno nije incijalno računao da će ga ludi mamojebač poput mene podržavati u svemu tome.”

Pogledajte čitavi karneval u videu ispod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X