Kanye West, odnosno Ye divljao u Ovalnom uredu

Nakon što smo jučer, 11. listopada, pisali o tome kako će Trump potpisati ‘Zakon o modernizaciji glazbe’ kojem će prisustvovati i Kanye West iliti Ye, danas se osvrćemo na Kanyeovo ludilo koje je uslijedilo.

  • 19
    Shares
Trump i Ye u Ovalnom uredu (izvor: YouTube)

Nakon formalnog potpisivanja zakona, Trump i Kanye krenuli su u Ovalni ured praćeni čitavom svitom novinara na nečemu što je, incijalno, bilo zamišljeno kao zatvoreni sastanak. Trump i Kanye trebali su, ambiciozno, razgovarati, između ostalog, i o urbanoj revitalizaciji, crnačkoj nezaposlenosti u SAD-u, stopi kriminala u Chicagu itd.

No, sve se ubrzo pretvorilo u Kanyeov privatni one-man show. S MAGA kapom na glavi počeo je mobilizirati javnost tvrdeći da mu kapa, kada ju nosi, omogućava da se osjeća kao Superman.

“Pokušaju me zastrašiti, govore mi da ne nosim ovu kapu ali ova mi kapa na jedan način daje moć. Znate, moj otac i moja majka su se rastali kada sam bio dijete i nisam imao mnogo muške energije u svojem domu, a sada sam i oženjen u obitelji u kojoj, znate, isto tako nema baš mnogo muške energije.”

Nakon što su ga novinari upitali o vlastitim predsjedničkim ambicijama i sada već dugovječnom hashtagu “Kanye2020”, Ye je odgovorio: “Prestanimo se brinuti o budućnosti, sve što imamo je danas. Trump je sada na svojoj herojskoj pustolovini. Sigurno nije incijalno računao da će ga ludi mamojebač poput mene podržavati u svemu tome.”

Pogledajte čitavi karneval u videu ispod.

  • 19
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh